Csodasövény® banner

A hosszútávú növény gondoskodás
CSODASÖVÉNY® RENDSZER

Európában elsőként vezettük be ezt a szolgáltatást.
A CSODASÖVÉNY® Rendszer lényege, hogy vásárlását követően nem hagyjuk magára, hanem folyamatos segítséget nyújtunk, hogy az Ön növényei a legegészségesebb, legjobban tápláltak legyenek, hogy Önnek és családjának örömet okozzon hosszú- hosszú éveken keresztül.
A CSODASÖVÉNY® Rendszer egy hosszútávú gondoskodás csomag, amely megrendelést követően felkészíti Önt a növény fogadására, opcionálisan ajánl kiegészítő eszközöket, anyagokat, az optimális fejlődéshez. Sőt szaktanácsadásunkat kiterjesztjük a teljes kertjére.
Miből is áll a rendszerünk?

SÖVÉNY ABC - Még mielőtt vásárolna, eldöntené, hogy milyen fajta sövényt szeretne, lépjen be a Sövény ABC zárt Facebook csoportba, ahol nagyon sok hasznos információt kaphat és beszélgethet azokkal, akik már tapasztalattal rendelkeznek. Tippeket, trükköket kaphat, tanuljon más hibáiból! >>Tovább a Sövény ABC csoporthoz
CSODASÖVÉNY FACEBOOK OLDALA - Napi friss hírek a Csodasövény® témában és egyéb növény érdekességek, Messenger segítség, szinte azonnal. >>Tovább a Csodasövény Facebook oldalára
SÖVÉNY CHAT - Választ kaphat kertészeti kérdéseire nem csak a sövény témában, de minden növény gondozásáról információt kaphat dr. Gentischer Gábor, kertészmérnöktől. Itt találja a SÖVÉNY CHAT.
ULMUS KLUB TAGSÁG - Vásárláskor kap egy Ulmus Klub kártyát, ezzel tudja igazolni tagságát. A tagok számára minden évbe egy alkalommal nagy értékű ajándéksorsolást tartunk (egzotikus nyaralás, TV, stb.) valamint klubtagjaink különböző internetes áruházakban jelentős kedvezményekkel tudnak vásárolni. >> Itt olvashat az Ulmus Klubról!

Egyéb sövénynövényeink:

Fagyal sövény, az örökzöld
Télizöld fagyal

Egész évben zöld növény, nagyon szépen nyírható, formálható.

Arónia, a fekete berkenye
Fekete berkenye, arónia

A világ legegészségesebb növényéből lehet sövénye.

Személyes növény átvétel:

Csodasövény® Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely,
Kinizsi P. u. 66. 

Kövessen minket!
ELÉRÉSEK
Fontos linkek